dissabte, 8 de desembre del 2012

Hem acabat

Ara ja fa unes hores que hem acabat el concurs. Al final ha durat fins a les 7, i les presentacions dels resultats  més o menys fins a les 9.
Hem tingut un final molt estressant. L'última peça que ens faltava per imprimir, ha tingut molts problemes i no l'hem pogut tenir fins una hora abans del final. Cal tenir en compte que aquesta peça era el centre del xassís, i era imprescindible per poder fer res de bo. Hem tingut mitja hora escassa per fer totes les proves i mirar què s'havia d'arreglar del nostre programa.
Al final hem aconseguit fer que el robot anés controlat per un petit comandament a distància (a través d'un cable) i també a través de l'ordinador (per USB). Però no hem aconseguit que fos autònom. Ah, el sistema aspirador anava raonablement bé.

Com a fet que he trobat més curiós, és que malgrat que no semblava que la son m'afectés, en un moment he hagut de soldar quatre coses, i realment m'ha costat enfocar la vista i controlar què estava fent.

Demà sabrem els resultat, aviam qui ha guanyat. En qualsevol cas, cap de nosaltres hi ha participat per guanyar. Ni tant sols sabem els premis. La veritat és que ens ho hem passat força bé.

Per cert, han vingut els de BarcelonaTV: http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/12/07/dissenyar-un-robot-en-24-hores/

El dinar

La impressora mentre feia la nostra última peça

El xassís ja acabat! nervis màxims!


I el robot muntat

L'equip



El disseny virtual del robot









Les fotos que ha fet en Ferran


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada